Izposoje in teambuildingi

V DTI od ustanovitve dalje aktivno promoviramo airsoft, ter ga približamo tudi tistim, ki ga še ne poznajo, jih pa zanimajo taktične igre. S tem namenom že vrsto let ponujamo tako izposoje za tiste, ki bi se nam radi pridružili za en dan, kot za celotne skupine, za katere tudi organiziramo mil-sim scenarije, ali pa zanimive in hitre dinamične igre.

V društvu imamo na voljo celotne komplete opreme, sestavljene iz uniform, zaščitne opreme (očal), ter komplete replik. Na voljo je več vrst replik, ki jih lahko izberete ob rezervaciji. Trenutno imamo na voljo cca 25 kompletov, po dogovoru pa lahko sprejmemo tudi večje skupine.

Ponujamo tudi izvedbo teambuilding izposoj, kjer se skupaj z naročnikom dogovorimo o tem, kaj bi bil namen teambuildinga (spoznavanje ekipe, preizkus inovativnosti, ustvarjanje boljše povezave med posamezniki…), nakar pripravimo ter izvedemo program.

V kolikor vas zanima izvedba airsoft treninga, fantovščine, dekliščine ali pa teambuilding za vaše podjetje ali organizacijo, nas kontaktirajte preko email naslova info@dti.si najmanj dva tedna pred vašim predvidenim terminom, nakar se bomo uskladili za podrobnosti. Urnik dogodkov je ponavadi precej poln, tako da vam svetujemo, da termin rezervirate čimprej.

DTI je neprofitno društvo, tako da nudimo samo storitev izposoje airsoft opreme, ter izvedbo samega dogodka. Ostalo ponudbo (prehrana, pijača…) ponujajo naši partnerji in se z njimi posebej dogovori za fakturiranje.